6946328234 Πέραμα, Αττικής yiakas45@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ (1915 - 1984)* ο «Βλάχος» βασιλιάς
 
     
     
 
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Η τεχνική του αθλητικού μασάζ εφαρμόζεται ώστε να μειωθεί η πίεση και η ένταση που υπάρχει στους μαλακούς ιστούς του σώματος και βοηθάει τα άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα νʼ ανακουφιστούν έπειτα από έντονη σωματική άσκηση.
 
     
     
 
DEEP TISSUE MASSAGE
Το Deep Tissue Massage ενδείκνυται για τη μείωση του μεταβολισμού, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη μείωση κόπωσης του μυϊκού ιστού και την αύξηση της ελαστικότητάς του, την ανακούφιση από πόνους και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.
 
     
 
     
 
ΜΑΣΑΖ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ
Το μασάζ ζευγαριών είναι μία θεραπεία μασάζ που πραγματοποιείται ανάμεσα σε δύο άτομα ευρισκόμενα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο από έναν ή δύο διαφορετικούς θεραπευτές.
 
     
     
 
ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Αρωματοθεραπεία είναι η χρήση ελαίων που παράγονται από φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες (βότανα), με σκοπό την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχολογικής ευεξίας. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους θεραπείας ως φυσικό βοήθημα για την διατήρηση της υγείας.
 
     
     
 
ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ
Το Μασάζ κεφαλής είναι μια ήπιας μορφής μάλαξη στην πλάτη, στον αυχένα, στο κεφάλι και το πρόσωπο, με σκοπό την απεμπλοκή της βιο-ενέργειας στις περιοχές αυτές. Ο θεραπευτής δουλεύει χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα πιέσεων και ρυθμών.